Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
19
Sreda 25.06.2014.
18:53
Beta A
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović najavio je danas da će u okviru MUP-a biti formirana radna grupa koja će se baviti Dragoslavom Kosmajcem koga je premijer Aleksandar Vučić označio kao najvećeg narko dilera.
Sreda 25.06.2014.19:37
Стефановићу немој да нам мажеш очи.Хвалиш се како СНС све одлично ради.СНС је потписао Бриселски споразум чиме сте признали Косово као Републику. Народ вас не може гледа .
Sreda 25.06.2014.20:08
Neverovatno ali istinito! Prvo javno opomenete čoveka da je na dnevnom redu, kad čovek zbriše iz Srbije tada formirate radnu grupu za njega.
Sreda 25.06.2014.21:12
Pa pogledajte samo koje je godine poco da se bogati i na osnovu cega, kazu da je komandovao Saricu, a ko je njemu komandovao i zasto dosad niko nije smeo da ga pomene? Gde je ta DEMOKRATSKA vlast koja je vladala DVANAEST GODINA, gde su ti SLOBODNI MEDIJI KOJI SU BILI NEMI I SLEPI DVANAEST GODINA? Gospodo gde su vam diplome i gde vam je profesionalno dostojanstvo, da nevidite onolko zdanje? Pa da li je moguce da ste svi bili kod Kosmajca na platnom spisku? Sta je radila policija, a sta Vlada Srbije 12. godina. Bruka i sramota. Nije cudo sto je Srbija za 12. godina opljackana i dovedena do prosjackog stapa.
Sreda 25.06.2014.21:40
Sve što si napisao je istina. Sada bih te zamolio da napišeš zašto je po tvom mišljenju umesto hapšenja održana konferencija za štampu u kojoj je označen kao najveći diler i to ne od bolo koga.
Četvrtak 26.06.2014.07:18
Zato jer je Vucic zahtevao hapsenje, a policija pricala da nema dokaze, sto je i reko na konferenciji za medije. Sad kad se zna za Kosmajca neka ga juri policija, oni sto su ga cuvali. Cudi jos nesto, da su neki mediji otkrili ama bas sve o predsedniku drzave, premijeru i njihovim porodicama, cak su otkrili i neke vikendice predsednikovih sinova, sto je za svaku pohvalu, ali niko nije mogo da otkrije zdanje sa pet sest spratova, olimpijski bazen i sportsku halu, sa kucom za poslugu i sa osmatrancicama. Zasto je Vucic otvorio pricu o Kosmajcu? Zato da otvori oci celoj Srbiji da ono cega se svi kriju i plaseon sme da kaze, on je svoj obraz osvetlao. A gde su ostali?
Četvrtak 26.06.2014.07:57
Nije bitno, ali imam svoje JA, ono sto vi nemate niti ce te kad da imate. Nema veze, bitno da razmisljam svojom glavom za razliku od vas. Nije vazno, ali ja za razliku od svih vas smem da kazem istinu, za razliku od vas koji svoje stavove menjate iz sata u sat. Bolje je i biti kucni ljubimac jer i oni imaju vece dostojanstvo nego svi vi skupa.
Četvrtak 26.06.2014.08:46
кажш прво : "bitno da razmisljam svojom glavom za razliku od vas" а онда : "Bolje je i biti kucni ljubimac..." ??? ХХАХАХАХХАХАХАХАА Јуче сам оном "усташи" рекао да се скоро није појавио већи ретард на овом порталу... ? Демантовао си ме...
Četvrtak 26.06.2014.11:21
Reko sam i da ti je bespotrebno objasnjavati, jer sve jedno neces da shvatis sustinu odgovora, jer nevidis dalje od nosa, zato i nemos da odgovoris na moje tvrdnje. Mozes ti da pises sta god hoces, ali ili ti pisao ili pas lajao dodje mu na isto.
Četvrtak 26.06.2014.10:23
Pa nismo mi Virovitica, Karlobag, bulevar Ratka Mladića, tako mi Boga, u Krst časni itd...., pa sada najveći evro-atlanski fanatici i najvjernije pudlice, da su im se čak i gazde iznenadile ! Ti si pobrkao ko u stvari mijenja stavove !
Četvrtak 26.06.2014.11:24
Menja se sve pa i politicki stavovi, sve ima svoje vreme upotrebe. DSS je dosla na vlast sa parolom EU i nista vise. Cak su izrucili Sudu u Hagu sve optuzene, a onda su rekli ne EU i Niko ne vidi tu razliku, a ona je drasticna. Grdno je kad se die s konja na magarca, a obrnuto je napradak. Badava je tebi objasnjavat.
Četvrtak 26.06.2014.15:09
Vidi prijatelju tvoja priča je šuplja pripovetka za malu decu. Kažeš: "Zato jer je Vucic zahtevao hapsenje"........... Smejurija je šta ti drobiš i piskaraš. Prvo pitanje: kako vučić SME da ZAHTEVA HAPŠENJE ako NEMA DOKAZA. Drugo pitanje: kako vučić kao predsednik vlade sme nekoga da ovako KRUPNO OPTUŽI bez DOKAZA. treće pitanje: da li je vučić OVAKVIM javnim nastupom OPOMENUO KRIMINALCA da pobegne. četvrto pitanje: šta je vučić radio i čekao dve godine kao koordinator svih bezbednosnih službi po pitanju Kosmajca. I za kraj, jadan, neuk i nekompetentan je čovek koji ima apsolutnu vlast u rukama a KAO mora preko medija umesto preko institucija da tera policiju da radi svoj posao.
Četvrtak 26.06.2014.15:55
.......ЈЕ*Е ЛУД ЗБУЊЕНОГ.............. Стефановићу још издиктирај ко ће бити члан те радне групе која ће се бавити ликом и дјелом Космајца па да циркус буде потпун !!! Ако је тачно да он има онолики комплекс на Звездари (што је прије пар дана објављено на овом порталу) не правите грешку као са Шилеровом па да се руши већ има толико људи без крова нарочито након ових поплава! Направите дом за старе...дом за дјецу....вртић...било шта.... само не рушите !

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)